Curs d'Acompanyament en el final de la vida

13 març 2023 - 00:08

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent Sant Joan de Déu ofereix un curs d'Acompanyament en el final de la vida dirigit a Tècnics/ques en Cures Auxiliars d'Infermeria.

Preinscripció.

Per tal de realitzar la teva preinscripció, has d'enviar emplenat correctament el document de preinscripció adjunt per correu electrònic a campus.masterpost@sjd.edu.es

Matrícula.

Les matrícules es realitzaràn del 24/01/2023 fins el 02/03/2023.

Informació.

És una realitat la dificultat que les persones en general, en la nostra societat, tenen per a enfrontar-se a la mort. Al personal sanitari, encara que conviu amb aquesta realitat, no li resulta fàcil de gestionar, per això la necessitat d'aquest curs, per a poder brindar la possibilitat de treballar la sensibilització en relació amb les cures pal·liatives. Només d'aquesta manera podrem acompanyar amb la qualitat que els i les usuaris/es que requereixen aquestes cures i les seves famílies, mereixen.

Tant el desenvolupament en oncologia, els quals, han transformat malalties mortals en cròniques, sumat a l'envelliment de la nostra població amb malalties cròniques, posen de manifest això la necessitat, en la qual es requereix una formació específica en la cura del pacient amb necessitats pal·liatives.

A través d'aquest curs es pretén que els TCAI desenvolupin una sensibilització i adquisició de coneixements en les competències en l'àmbit de les cures pal·liatives.

Durada.

El curs té una durada de 2 dies presencials al Campus Docent Sant Joan de Déu. Aquestes sessions es duran a terme el 13 de març i el 20 de març de 2023.

Més informació.

Activitat