Cicle Formatiu de Grau Mitjà Tècnic/a en Cures Auxiliars d'Infermeria

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Tècnic/a en Cures Auxiliars d'Infermeria és una titulació oficial homologada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que capacita per fer cures auxiliars d'infermeria, controlar les condicions sanitàries de l'entorn, del material i l'instrumental sanitari, a més de portar a terme tasques relacionades amb l'instrumental d'equips de salut bucodental.

Té una durada de 1.400 hores (990 lectives al centre educatiu i 410 pràctiques en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics. S'imparteix en horari de matí de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres.

La superació d'aquest cicle formatiu permet accedir al món laboral com a tècnic/a auxiliar d'infermeria, atenció primària o domiciliària, en unitats especials i de salut mental.

Com a centre oferim tots els recursos tecnològics necessaris per a l'assoliment de les competències pròpies de la titulació, un equip docent amb àmplia experiència professional en la seva àrea de coneixement i un ampli ventall d'empreses per a dur a terme les pràctiques específiques de la titulació.