Igualtat i diversitats

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent Sant Joan de Déu sempre ha tingut un ferm compromís de vetllar per una societat on totes les persones siguin tractades amb respecte i dignitat, independentment de les seves característiques o circumstàncies. L’hospitalitat, com a valor central de la institució, defineix l’essència de la nostra filosofia on l’acollida de l’altre sense judici ni discriminació és un eix primordial. Així mateix, la responsabilitat per la tasca que desenvolupem i la societat a qui servim i el propòsit de fer-ho amb qualitat i voluntat de millora constant,  fa imprescindible la promoció d’una cultura basada en la igualtat i el respecte a les diversitats de totes les persones. 

El Campus Docent compta amb la Comissió d’Igualtat i Diversitats amb objectiu principal de promoure la incorporació d’una perspectiva basada en la igualtat i el respecte a les diversitats en totes les activitats que es desenvolupen al centre. Creiem que la diversitat que conforma la nostra comunitat és la raó de la seva riquesa i volem treballar per garantir la igualtat d’oportunitats i tracte de totes les persones que la conformen, vetllant per l’erradicació de qualsevol tipus de discriminació. Així mateix, considerem que la nostra tasca ha d’implicar necessàriament una voluntat i compromís de formar part d’un procés de transformació social que avanci cap una societat més justa i solidària.