Presentació

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent Sant Joan de Déu té com a finalitat la formació integral, professional, humana i ètica d’aquells/es que se senten inclinats/des vocacionalment i posseeixen aptituds per atendre, curar i servir l’individu i la comunitat ja sigui en situació de salut o malaltia.

Ens inspirem en l’esperit i el criteri de l’obra de Sant Joan de Déu i en la filosofia que en dimana, de la que concretem els següents punts:

  • Volem ser fidels a la persona que pateix, realitzant tot allò que pugui contribuir a la seva curació i benestar integral.
  • Volem defensar els drets del/de la malalt/a i realitzar una assistència en funció de la persona, oferint serveis competents segons les exigències tècniques però tractant d’humanitzar-les al màxim.
  • Actuem amb el màxim respecte cap a les conviccions i creences dels/de les malalts/es i els/les ajudem a descobrir, des de la malaltia el sentit de la seva vida.
  • Conscients de les nostres limitacions, ens associem amb altres persones, professionals o voluntaris, en la realització de la nostra missió als quals intentem fer partíceps de la nostra filosofia i del nostre esperit en l’atenció del/de la malalt/a.