Cicle Formatiu de Grau Mitjà Tècnic/a en Cures Auxiliars d'Infermeria (docència virtual)

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Tècnic/a en Cures Auxiliars d'Infermeria és una titulació oficial homologada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que capacita per realitzar cures auxiliars d'infermeria, controlar les condicions sanitàries de l'entorn, del material i l'instrumental sanitari, i de portar a terme tasques relacionades amb l'instrumental d'equips de salut bucodental.

La superació d'aquest cicle formatiu permet accedir al món laboral com a tècnic/a auxiliar d'infermeria, atenció primària o domiciliària, en unitats especials i de salut mental. Donada la seva forma, aquest ensenyament està destinat a persones majors d'edat o que compleixen els 18 anys durant el primer curs acadèmic.

El format virtual del curs permet, a aquelles persones que per diferents motius no puguin assistir de forma contínua a classe, puguin obtenir la titulació. La docéncia d'aquest cicle s'imparteix en castellà.

En funció de la disponibilitat dels/les estudiants, oferim la possibilitat de cursar aquest cicle formatiu en un curs acadèmic o en dos cursos acadèmics.

Al tractar-se d’una titulació amb un important contingut pràctic, el Departament d’Ensenyament estableix una mínima presencialitat per a dur a terme les classes teòric-pràctiques i les proves d'avaluació dels crèdits cursats. En el nostre cas, la presencialitat consisteix en assistir un divendres al mes de 8h. a 15h. al Centre de Simulació SAVI, ubicat al Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat). Aquestes classes teòric-pràctiques es realitzen entre els mesos d'octubre i maig:

Podeu consultar en aquest enllaç la planificació del calendari de presencialitat del curs actual.