Curs d'habilitats comunicatives en l'abordatge d'usuaris amb trastorn mental

28 nov. 2022 - 08:30 a 5 des. 2022 - 14:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.
El Campus Docent Sant Joan de Déu ofereix un curs en Habilitats comunicatives en l'abordatge d'usuaris amb trastorn mental dirigit a Tècnics/ques en Cures Auxiliars d'Infermeria.

 

Preinscripció.

Per tal de realitzar la teva preinscripció, has d'enviar emplenat correctament el document de preinscripció adjunt per correu electrònic a campus.preinscripciocf@sjd.edu.es.

Matrícula.

Les matrícules es realitzaràn els dies 23, 24 i 25 de novembre de 2022.

Informació.

Els centres assistencials sanitaris estan en constant evolució a causa de l'aparició de noves tecnologies, sistema d'organització, rols, etc. Tot això provoca que els tècnics/ques en cures auxiliars d'infermeria necessiten estar preparats/des i disposar de la formació suficient per adaptar-se a aquests canvis. El TCAI requereix dels coneixements i habilitats necessàries per realitzar unes cures i atencions adequades als pacients i famílies en situació de salut mental. A través d'aquest curs es pretén que els TCAI desenvolupin una adquisició/actualització de les seves competències en l'àmbit de la relació interpersonal i el domini de la comunicació en situacions de crisis en les cures i atencions de pacients i famílies amb diagnòstic de trastorn en salut mental.

Durada.

El curs té una durada de 2 dies presencials al Campus Docent Sant Joan de Déu. Aquestes sessions es duran a terme el 28 de novembre i el 5 de desembre de 2022.

Més informació.

 

 

Activitat