Màster El Valor de les Cures en Salut Mental

  • Publicado el 08 de novembre de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Màster el valor de les cures en salut mental

Cada cop més es demana als professionals sanitaris que atorguin el màxim valor i benefici a la seva pràctica. La OMS considera fonamental entendre la problemàtica de salut mental com una part de la nostra vida i una circumstància més de la persona i no com un element que anul·la la resta de les nostres capacitats.

Aquest Màster vol oferir al professional formació actual de qualitat, proporcionar coneixements i desenvolupar habilitats respecte el Model de Recuperació i centrat en el valor de les cures.

El Model de Recuperació va més enllà de la malaltia, suposa un procés de canvi organitzatiu clau en el sistema de la salut mental, adaptant els recursos mitjançant programes específics a la persona, facilitant el seu apoderament respecte a la pressa de decisions en el pla de tractament propi, el suport d’ajuda mútua, la participació en la planificació de les activitats i avaluació dels serveis.

La recuperació és una manera de viure la vida satisfactòriament, amb esperança i aportacions fins i tot amb les limitacions causades pel trastorn.

Formació