El Campus Docent celebra l’activitat inaugural per l’alumnat de Cicles Formatius

  • Publicado el 22 de setembre de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

L'alumnat de Cicles Formatius participa en una activitat d'inauguració de curs.

El passat divendres es va dur a terme als exteriors del Campus Docent Sant Joan de Déu una activitat de convivència destinada a treballar i conèixer les capacitats clau transversals que s'han d'assolir per esdevenir uns/es futurs/es professionals.


Per altra banda, es va realitzar un recorregut pel recinte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb l'objectiu d'identificar l'entorn i les diferents unitats. La visita va culminar a l'església del recinte, on el Germà de l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, Ramon Martin, va compartir amb els i les alumnes informació i anècdotes històriques sobre aquesta, donant una gran mostra del valor transversal de l'Ordre, l'Hospitalitat.


Per acabar, el Director de Cicles Formatius del Campus, en Jose Antonio Gimenez, va fer una cloenda on va explicar la figura del fundador, Sant Joan de Déu, i els principis i valors de l'Orde.

Cicles formatius