La Directora General Lorena Molina participa com a Panelista en el primer Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària

  • Publicado el 16 de desembre de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS), que va néixer ara fa deu anys, va organitzar el seu primer Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària.

Aquest congrés té com la missió de, entre tots els professionals de la gestió sanitària, promoure un marc independent per posar en valor la professió dels gestors sanitària, compartir, difondre i generar coneixement sobre la gestió sanitària, generar coneixement sobre la gestió sanitària i crear un camp d'influència a partir de l'anàlisi d'experts i l'exploració d'experiències.
 

Dins del marc de l'anàlisi d'experts, la Directora General del Campus Docent, la Dra. Lorena Molina, va participar com a panelista a la taula de "Competències directives i lideratges professionals basats en l'ètica", juntament amb la Yolanda Lejardi, Directora Gerent de l'Institut Català de la Salut i la Maria José Ribal, Cap de la Unitat Multidisciplinària d'Uro-Oncologia de l'Hospital Clínic.

 

 

Institucional