Elements per entendre el fenomen de la violència en el nostre entorn

  • Publicado el 09 de octubre de 2013

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Durant els mesos d'octubre i novembre, els centres de documentació DIXIT acolliran el cicle de conferències ”Elements per entendre el fenomen de la violència en el nostre entorn”, que ha estat impulsat per la Càtedra de Serveis Socials de Catalunya.

 L'objectiu és donar a conèixer i debatre diversos temes relacionats amb la violència i l'agressivitat que pateixen i combaten els professionals dels serveis socials durant l’exercici de la seva intervenció.

 

Les conferències programades són les següents:

 
  • Conferència 1. Tendències i factors de risc de la violència a les primeres dècades del segle XXI, a càrrec de José Sanmartín, doctor en Filosofia i expert en violència. 17 d’octubre del 2013, a les 17 h., a DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials.

  • Conferència 2. Els desafiaments actuals per contrarestar els efectes de la violència familiar i social a la infància, a càrrec de Jorge Barudy, director del Centre EXIL. 24 d’octubre, a les 17 h., a DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials.

  • Conferència 3. Quan els fills prenen el poder: violència filio-parental, a càrrec de Júlia Masip, psicòloga social i comunitària. 29 d’octubre, a les 17 h., a DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. 

  • Conferència 4. Quan els fills prenen el poder: violència filio-parental, a càrrec de Júlia Masip, psicòloga social i comunitària. 19 de novembre, a les 17 h., a DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall. 

  • Conferència 5. Marc d’intervenció i  perspectives  en  violència de gènere, a càrrec de Beatriu Masià, cofundadora de l'Associació Tamaia Viure Sense Violència. 28 de novembre, a les 17 h., a DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. 

 

Més informació