Estudiants d’Infermeria realitzen Històries de Vida Temàtiques a persones grans de la Fundació Marianao

  • Publicado el 03 de maig de 2023

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Els estudiants de l'assignatura Infermeria gerontològica de segon curs realitzen entrevistes per conèixer l’experiència de conviure amb malalties cròniques i el tracte de les persones grans en relació amb el personal d’infermeria.

Dins del marc de l’assignatura s’ha dut a terme un seminari en el qual han fet entrevistes temàtiques, anomenades Històries de Vida Temàtiques, centrades a conèixer en profunditat i valorar l'experiència de les persones majors davant de les malalties cròniques i el tracte que han rebut en l’àmbit d'infermeria, així com el seu seguiment.

Les persones grans que han estat entrevistades pertanyen a la Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat, una entitat que acompanya i empodera a nens, joves i adults perquè siguin protagonistes de la millora de la seva vida i el seu entorn, posant la persona en el centre de l'acció i adaptant-se a les seves necessitats per oferir l'acompanyament que necessita en cada moment.

El pròxim dia 12 de maig, en el marc del Dia de la Infermeria i de les Jornades de Salut i Recerca del Campus Docent Sant Joan de Déu, es realitzarà una petita exposició amb les històries de vida de les persones entrevistades, per donar visibilitat a la seva experiència i valorar la feina de l'equip d'infermeria en el tracte i seguiment de les persones grans amb malalties cròniques.

Grau