Oberta la convocatòria del curs 2023-2024 per la sol·licitud de la Beca del CDSJD d’estudis del Grau en Infermeria

  • Publicado el 24 de juliol de 2023

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent Sant Joan de Déu ha obert convocatòria per a la sol·licitud de beca CDSJD d'estudis del Grau en Infermeria per al curs acadèmic 2023-2024.

Aquestes beques tenen com a objectiu garantir que els estudiants amb un bon rendiment acadèmic puguin continuar els seus estudis en situacions de vulnerabilitat econòmica.

Els ajuts estan destinats als i les estudiants matriculats/des al Grau en Infermeria del nostre centre amb, com a mínim, un curs acadèmic (60 ECTS) finalitzat, que demostrin un bon rendiment acadèmic i amb un nivell de renda familiar per sota del llindar 3 establert a la convocatòria de Beca general del Ministeri d'Educació i/o que hagin experimentat una situació sobrevinguda en el trimestre/semestre anterior al moment de la publicació de la convocatòria, que afecti de manera greu l'economia familiar (exceptuant situacions causades per decisions personals, com ara l'emancipació del domicili familiar).

Els ajuts poden ser atorgats més d'una vegada, avaluant els criteris preestablerts a les bases de la convocatòria per a cada curs acadèmic. Per tant, tots els estudiants elegibles poden optar a la beca, independentment de si van ser becats el curs anterior.

El termini de presentació de sol·licituds i documentació per a aquesta convocatòria comença el dia 24 de juliol de 2023 i finalitzarà el dia 30 de setembre de 2023

Enllaç a la convocatòria: Beca CDSJD

 

IMPORTANT: Ampliat el període de resolució fins al 30/11/2023.

Grau