Oberta la convocatòria de Premis Extraordinaris (UB) de Grau i Màster curs 2022-2023

  • Publicado el 14 de novembre de 2023

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Universitat de Barcelona obre la convocatòria per a l’atorgament de Premis Extraordinaris de Grau i Màster, cursats al Campus Docent Sant Joan de Déu, el curs acadèmic 2022-2023.

Pot concórrer als premis extraordinaris l’alumnat que hagi finalitzat els estudis en qualsevol de les convocatòries establertes per al curs acadèmic corresponent, amb independència de l’any en què els hagi iniciat, i que hagi abonat prèviament els drets per a l’expedició del títol.

Grau en Infermeria

Els premis extraordinaris s’atorguen a tots els alumnes que hagin finalitzat els estudis amb una nota mitjana igual o superior a 9,0 (mitjana de les qualificacions de les assignatures de l’expedient acadèmic de l’alumne), calculada segons la normativa vigent a cada moment.

Cal enviar la sol·licitud a: campus.secretariagrau@sjd.edu.es

Màster Universitari en Atenció emocional a l’infant hospitalitzat segons el model Child Life

Els premis extraordinaris s’atorguen a tots els alumnes que hagin finalitzat els estudis amb una nota mitjana igual o superior a 9,0 (mitjana de les qualificacions de les assignatures de l’expedient acadèmic de l’alumne), calculada segons la normativa vigent a cada moment. El nombre total de premis extraordinaris que es poden concedir per a cada ensenyament és d’un premi cada 15 estudiants o fracció de 15 que hi opten, segons el criteri establert anteriorment.

Cal enviar la sol·licitud a: campus.masterpost@sjd.edu.es

Per sol·licitud s’acceptarà un correu electrònic de l’estudiant, amb les dades personals indicades, el nom de la titulació i còpia del DNI adjuntada.

El termini de presentació de les sol·licituds per a aquesta convocatòria finalitzarà el dia 30 de novembre de 2023.

Grau
Màster