RESOLUCIÓ DE LA CONVOCATÒRIA DE BECA DEL GRAU EN INFERMERIA 2022-2023

  • Publicado el 28 de novembre de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.
Es publica la resolució de la Convocatòria de Beca de la matrícula dels estudis del Grau en Infermeria pel curs 2022-2023

S’adjunta la resolució de la Convocatòria de Beca de la matrícula dels estudis del Grau en Infermeria pel curs 2022-2023.

El passat mes de juliol el Campus Docent SJD va obrir la convocatòria del curs 2022-2023 per la sol·licitud de beca d’estudis del Grau en Infermeria. L’objecte d’aquestes beques és garantir que els estudiants amb un bon rendiment acadèmic puguin continuar els seus estudis en cas que es trobin en una situació de vulnerabilitat. 

Aquests ajuts estan adreçats als i les estudiants matriculats/des al Grau en Infermeria del centre amb, com a mínim, un curs acadèmic (60 ECTS) finalitzat, amb un bon rendiment acadèmic i un nivell de renda familiar que es trobi per sota del llindar 3 establert a la convocatòria de Beca general del Ministeri i/o una situació sobrevinguda en el trimestre/semestre anterior al moment de la publicació de la convocatòria, que afecti de manera greu a l’economia familiar (a excepció de situacions sobrevingudes causades per decisions personals, com el cas de l’emancipació del domicili familiar).

S’han concedit les beques corresponents a les tres modalitats previstes en les bases de la convocatòria:

  •  4 beques del 90% d’import subvencionat del cost de la matrícula
  • 5 beques per cobrir el 50% d’import subvencionat de la matrícula
  • 5 beques per cobrir el 25% d’import subvencionat de la matrícula

Aquests ajuts es poden atorgar més d’una vegada, valorant cada curs acadèmic els criteris preestablerts a les bases de la convocatòria.

Direcció Campus Docent SJD

Sant Boi de Llobregat,

28 de novembre de 2022

Grau