Tabac i salut mental: guia de bona pràctica hospitalària

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.
espai.JPG

El Col·legi Oficial d’Infermeria de Barcelona oferirà el proper dia 7 d’octubre un espai de col·loqui, en aquesta ocasió sobre la necessitat de controlar el tabaquisme en l’àmbit de la salut mental.

Amb el títol «Tabac i salut mental: guia de bona pràctica hospitalària», l’acte girarà al voltant de la presentació, el plantejament i el grup de persones encarregades d’elaborar aquesta guia, que s’ha desenvolupat per ajudar les institucions en el maneig dels aspectes relacionats amb el tabac en l’àmbit de la salut mental.
 
Aquesta guia inclou aspectes sobre el tractament per a la cessació tabàquica en aquests usuaris i el fet que els serveis psiquiàtrics hagin passat a ser espais lliures de fum, igual que la resta d’unitats i àmbits dels dispositius sanitaris.
 
Durant la trobada, que s’iniciarà a les 18 hores a les aules de formació del Col·legi (c/ Pujades, 350, tercera planta), intervindran la infermera i coordinadora tècnica de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), Cristina Martínez, la psicòloga i membre de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum de l’ICO Montse Ballbè, i la infermera del Consorci Sanitari de Terrassa Maite Sanz, amb una experiència de setze anys en una unitat d’aguts de psiquiatria sense fum.
 
Aquest acte s’emmarca dins un cicle de trobades obertes per a totes les infermeres i infermers que vulguin participar, debatre i reflexionar sobre temes relacionats amb la salut mental i les seves implicacions en diversos entorns.
 
L’espai de col·loqui és un cicle que es desenvolupa un dijous de cada mes i inclou una primera part amb la intervenció d’un conferenciant expert en el tema triat, i una segona part oberta al debat i al col·loqui posterior amb els assistents.
 
Per tal d’assistir a l’acte cal que ompliu aquest formulari o truqueu al telèfon gratuït d’atenció col·legial, el 900 705 705