Habilitats comunicatives en l’abordatge d’usuaris amb trastorn mental

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Els centres assistencials sanitaris estan en constant evolució a causa de l'aparició de noves tecnologies, sistema d'organització, rols, etc. Tot això provoca que els tècnics/ques en cures auxiliars d'infermeria necessiten estar preparats/des i disposar de la formació suficient per adaptar-se a aquests canvis. El TCAI requereix dels coneixements i habilitats necessàries per realitzar unes cures i atencions adequades als pacients i famílies en situació de salut mental. A través d'aquest curs es pretén que els TCAI desenvolupin una adquisició/actualització de les seves competències en l'àmbit de la relació interpersonal i el domini de la comunicació en situacions de crisis en les cures i atencions de pacients i famílies amb diagnòstic de trastorn en salut mental.