Vilafranca del Penedès va recollir 62.000 € en el torneig Joan Petit Nens amb Càncer que es va fer al desembre

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.
El saló de sessions de l’Ajuntament de Vilafranca va acollir el dia 20 d’abril l’acte oficial de lliurament a la Fundació Sant Joan de Déu dels diners recollits al llarg del torneig.

 

Petit-nens amb càncer que es va fer el mes de desembre del 2006. El torneig a nivell esportiu i de participació va ser un èxit; i també ho va ser a nivell econòmic, ja que es van recollir 62.000 euros.

 

Des de la Fundació Joan Petit, Joan Torné destacava la participació de la societat vilafranquina en aquest esdeveniment, i el bon acolliment que van tenir a Vilafranca. Torné va voler recordar els objectius de la festa torneig, al mateix temps que agrair la col·laboració de la vila.

 

Els diners recollits es destinaran al laboratori d’Oncologia de Càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

 

Des de la Fundació agraïm l’esforç del organitzadors, la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, la capacitat organitzativa i la disposició de la Fundació Joan Petit nens amb càncer i també totes les aportacions de les empreses i entitats col·laboradores i de tota la població de Vilafranca.