Orientación Psicopedagògica

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

QUÈ ÉS EL DOP?

El DOP és el Departament d’Orientació Psicopedagògica que ofereix el Campus Docent Sant Joan de Déu als estudiants de Cicles Formatius, per tal d’acompanyar-los en el seu procés d’ensenyament-aprenentatge tant des de la perspectiva acadèmica com personal.

La nostra responsabilitat recau sobre la prevenció, la intervenció psicopedagògica i la contribució al desenvolupament de l’orientació educativa, social i professional de l’alumnat, per tal de donar suport als diferents membres de la comunitat educativa en la resposta a la diversitat de l’alumnat així com a les seves famílies i al professorat.

La mirada cap a l’alumne/a i el seu entorn segueix un model constructivista, considerant a la persona com constructor actiu de les seves experiències i la seva realitat mitjançant la potenciació de l’autonomia personal.

QUÈ OFERIM?

  • Anàlisis, prevenció i intervenció de les dinàmiques dels diferents grups classe.
  • Orientació acadèmica i laboral.
  • Suport psicopedagògic a tots els membres de la comunitat educativa.
  • Seguiment acadèmic individualitzat.
  • Detecció i derivació a altres serveis.
  • Servei de Mediació per resoldre conflictes de convivència.