Estudis Avançats en Exclusió Social

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Màster Universitari d'Estudis Avançats en Exclusió Social és una proposta per formar professionals i investigadors que puguin estudiar els discursos sobre la inclusió/exclusió social i les tensions, dilemes i innovacions de la intervenció social.

Així mateix, s'analitza la incidència que tenen les polítiques públiques i els marcs institucionals en la pràctica professional, aportant una visió globalitzadora i preventiva de les situacions d'exclusió i que contempli els seus efectes en els subjectes.

Respon a la necessitat de reflexionar sobre les pràctiques professionals i les noves formes d'intervenció d'acord amb la complexitat de les situacions d'alguns grups de població (persones en situació de sense llar, joves migrants, infància i adolescència, salut mental, joves, etc.).

D'acord amb aquests objectius es promouen investigacions i pràctiques socials especialitzades que puguin donar resposta a les necessitats i drets bàsics de les persones en situació d'exclusió socials en el context actual.

Aquest Màster està organitzat pel Campus Docent Sant Joan de Déu i la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona, i compta amb el suport i col·laboració del GRECS (Grup de Recerca en Exclusió i Control Social) del Departament d'Antropologia de la Universitat de Barcelona.

Més informació a la web de la Universitat de Barcelona