Requisits técnics

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Per estudiar en el Campus Virtual Sant Joan de Déu és necessari un ordinador personal amb connexió a internet per banda ampla i amb una resolució mínima de 1.024 x 768 píxels.

És recomanable que la CPU disposi d'almenys 2 GB de memòria RAM i 2 GHz de velocitat del processador, així com que es disposi de les darreres versions del navegador (sigui Chrome, Internet Explorer o Mozilla Firefox).

Pel que fa al software, és imprescindible disposar d’algun paquet ofimàtic (OpenOffice, LibreOffice, Microsoft Office), així com d’un lector de PDF (Acrobat Reader, PDF reader, etc.), software de compressió - descompressió de fitxers (WinZIP, WinRAR, etc.), Java, Adobe Flash Player i algun reproductor de fitxers multimèdia (VLC, Reproductor Windows Media, etc.). Si no disposa de cap d’aquests programes, se li facilitarà l'enllaç per tal que pugui descarregar els de distribució gratuïta.

També és necessari disposar de targeta de so i altaveus o auriculars per poder escoltar els continguts multimèdia.

Disposar de càmera web i micròfon no és imprescindible, però si recomanable.