Atenció emocional a l’infant hospitalitzat segons el model Child Life

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Màster Universitari en atenció emocional a l’infant hospitalitzat segons el model Child Life per la Universitat de Barcelona és una titulació que té com a finalitat millorar l’atenció que es dóna als infants, adolescents i les seves famílies durant el procés d’hospitalització.

Un programa "Child Life" eficaç proporciona activitats de joc apropiades per al desenvolupament del pacient pediàtric, ofereix preparació psicològica informativa i tranquil·litzadora abans i durant els procediments, i ajuda a fer un afrontament positiu durant els mateixos. Els Especialistes Child Life formen part d'un model d'atenció interdisciplinari i centrat en el pacient i la família, col·laborant amb ella i amb tot l'equip assistencial per desenvolupar un pla de cures excel·lent.